Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailu on käynnissä!

Päätin vuonna 2020 osallistua korualan kilpailuihin entistä ahkerammin. Korusarjani ovatkin päässeet ilahduttavan usein kilpailuiden finaaleihin ja tällä hetkellä sormukseni Light of Dawn on ehdolla Vuoden Kaunein Sormus 2022 -tittelin haltijaksi!

Käy tutustumassa kilpailun sivuilla Light of Dawn-sormuksen tarinaan finalistikuvaa klikkaamalla ja käy äänestämässä! Kilpailen numerolla 7.

Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun teema ’Uusi alku’ kannusti korumuotoilijoita inspiroitumaan murroskohdista – erilaisista yksilöiden elämän taitekohdista tai historiallisista hetkistä – joissa siirrytään vanhasta uuteen tai edellisestä vaiheesta seuraavaan. Light of Dawn, filigraanitekniikalla toteutettu kahden sormen sormus henkii Jugendin ja Art Decon muotokieltä. Tumman, rosoisen mattapinnan ja kiiltävän, pitsisen kullan vastakohtaisuus liittyy tarinaan, jossa valo ja pimeys kamppailevat, ja valolla ja varjolla on kuitenkin tasapaino. Sormus välittää toivon alati muuttuneeseen ja haastavaan maailmantilanteeseen: vielä jonain päivänä maailma parantuu ja aamu valkenee. Valoa on aina olemassa, ilman varjoja valo ei näkyisi kaikessa loistossaan.

”Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu on korumuotoilijoille ja kultasepille suunnattu ja alalla arvostettu kilpailu, jonka tarkoitus on tuoda esille alan korkeatasoista osaamista ja kannustaa suomalaisia käyttämään koruja rohkeasti ja erilaisissa tilanteissa. Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät yhteistyössä I love me -tapahtuma (Messukeskus) ja Häät-lehti & Häät.fi. Kilpailu järjestetään jo 15. kerran.”
-Häät-lehti, Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestäjä

Yleisön äänet valitsevat voittajan tässä 31.10.2022 päättyvässä äänestyksessä, ja voittaja julkistetaan 12.11.2022 Rakkaudella. Yhdessä. Hääalan ammattilaisten gaalassa Helsingissä.

Kaunista syksyn jatkoa!
Hanna Korhonen
Muotoilija | Kultaseppä

 

Artikkelin pääkuva: Teemu Töyrylä/Studio Töyrylä