Palvelut

Korujen teettäminen, sekä korujen huolto-, korjaus- ja muutostyöt kuuluvat tarjoamiini kultasepän palveluihin.

Tilaustyökoru suunnitellaan alusta lähtien sinun kanssasi tai se valmistetaan valmiin ideasi pohjalta. Tällä tavoin koruista syntyy aina jotain täysin uutta ja ennen näkemätöntä, sillä sinun mielikuvituksesi ja toiveesi ovat kultaakin kalliimpia. Käytettävissäsi on niin sanotusti tyhjä arkki, eli kaikki vaihtoehdot ovat vapaasti käytettävissä. Kaikki jalometallit ja -kivet, joita maa päällään kantaa, hopea, keltakulta, valkokulta, palladium, platina, timantit, safiirit, rubiinit ja niin edelleen, ovat valittavanasi.

Sormuksen rungon oikaisu tai koon muutos ovat katkenneiden ketjujen yhdistämisen kanssa yleisimpiä korjaustöitä. Korun huoltotyö voi olla korun puhdistus ja kiillotus, istutusten tarkastus ja kiristys. Muutostöillä saadaan korulle uutta ilmettä kokonaisvaltaisella uudistuksella, tai teettämällä vanhahtavista koruista kokonaan jotain uutta. Yksinkertaisimmillaan jo uuden pinnan luominen vanhaan koruun, esimerkiksi mattaamalla alunperin kiiltävä pinta, voi tuoda toivottua vaihtelua ja piristystä.

Tule käymään tai ota yhteyttä kaipaamasi palvelun merkeissä, jolloin voin arvioida työn laajuuden ja mahdollisuudet, sekä antaa kustannusarvion.

Tilaustyöt

Muutos- ja korjaustyöt

Sormuksen työstäminen neulaviilalla.