Tarinoita asiakkailtani

Pitsi | Kulta 585, safiiri, timantit | Vihkisormus

Haluaisin kiittää vielä UPEASTA sormuksestani 🙂 Se täyttää ja jopa ylittää kaikki toiveeni ja mies kun ei ihan pienestä hehkuta niin pakkohan se on uskoa että sormus on hänenkin mieleen! Sopii kihlan kanssa kuin nenä päähän 🙂

Tuhannet kiitokset vielä!

– Sahlmanit Henna ja Arttu

Blossom | Valkokulta 750, safiiri, timantit | Kihlasormus

Tilaus oli alusta asti erittäin helppo. Sormuksen suunnittelu huolestutti mutta Hanna pystyi konkretisoimaan abstrakteja ideoitani kauniseen koruun. Koko suunnittelu tehtiin puhelimitse ja sähköpostin välityksellä, lukuunottamatta ensimmäistä tapaamista, jolloin valitsimme sormuksen mallin useista vaihtoehdoista. Koko prosessi oli helppo sekä sujuva ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Hanna oli todella kärsivällinen ja aina avoin muutoksille. Suosittelen lämpimästi!

– Mikael

Verso | Valkokulta 750, timantit | Vihkisormus

Olin jo pidempään halunnut teettää uuden korun vanhasta valkokultaisesta vihkisormuksesta. Olin menossa naimisiin, joten sain idean teettää siitä uuden vihkisormuksen. Törmäsin netissä Hannan sivuihin ja ihastuin hänen valmistamiinsa sormuksiin. Uuden sormuksen ideointi sähköpostin välityksellä kävi saumattomasti ja hääpäivänäni sain nimettömääni upean, uniikin sormuksen – juuri sellaisen, jota olin aina halunnut!

– Maarit

Juuret | Valkokulta 750, safiiri, timantit | Vihkisormus

Vihkisormuksen vuoksi kiertelin eri sormusliikkeitä, eikä omanlaista sormusta vain tahtonut löytyä, joten aloin etsiskellä sormusta netistä. Sitten sattumalta löysin Hanna K design & jewellery-sivuston. Ajattelin että tässä se voisi olla, se ainakin olisi suomalaisen ja myös paikallisen (kuopiolaisen) suunnittelema ja toteuttama, ja saisin juuri oman näköisen sormuksen. Soitin Hannalle ja sovimme tapaamisen, jossa aloitimme suunnittelemaan minkä tyylisestä sormuksesta olisi kyse.

Ensimmäisen käynnin jälkeen Hanna jäi tekemään muutamia erilaisia luonnoksia, ja näistä luonnoksista sitten löytyikin juuri mieleinen. Sormus jäi sinne siis tehtäväksi. Ennen timanttien istutusta kävin vielä sovittamassa että sormus on varmasti oikeanlainen ja kokoinen. Kun koitti päivä että sormukseni oli valmis, hain sen, ja sehän oli aivan ihana, juuri minulle tehty 🙂 Kiitokset vain ihanasta palvelusta ja tietenkin suuri kiitos uniikkisormuksestani.

-Heidi

Aluksi epäilin, voisiko sormuksen teettää toisella paikkakunnalla sijaitsevassa ateljeessa. Ihastuin kuitenkin niin syvästi yrityksen nettisivuilla esiteltyyn sormukseen, että päätin kokeilla. Kaikki sujuikin tosi mutkattomasti ja sujuvasti. Postissa sain sovitusta varten tehdyn näyte-sormuksen suoraan kotiini. Sormuksen timantin valitseminen ja yksityiskohtien viilaus onnistui luontevasti sähköpostilla. Sovitulla aikataululla sain postissa valmiiksi kaiverrettuna ja huolellisesti viimeisteltynä elämäni tärkeimmän esineen. Olen sekä sormukseen että yhteistyöhön todella tyytyväinen!

– Jutta

Kidesydän | Valkokulta 750, Kotimainen raakatimantti Kaavilta | Vihkisormukset

Halusimme mieheni kanssa itsemme näköiset vihkisormukset, joissa kotimaisuus ja käsityö olisivat voimakkaasti läsnä. Eettiset asiat ovat meille hyvin tärkeitä, mistä johtuen halusimme ehdottamasti kotimaisen timantin. Koska emme tienneet korujen valmistamisesta mitään, omien ajatusten ymmärrettävästi ja selkeästi esittäminen jännitti etukäteen. Huolemme oli kuitenkin turha, sillä Hanna sai ideoistamme heti kiinni. Muutamasta luonnospiirroksesta löysimme heti omamme. Sormusten toteutus, hinta ja täsmällinen aikataulu ylittivät odotuksemme! Tulemme varmasti asioimaan Hannan kanssa jatkossakin.

-Morsian 2009

Sisin | Valkokulta 585 | Vihkisormus

Etsin vihkisormusta jonkun aikaa, mutta mikään ei tuntunut omalta. Sitten huomasin Hanna K:n mainoksen ja siinä ihanan sormuksen. Ajatus sormuksen teettämisestä tuntui heti oikealta, vaikka ei minulla ollut selkeää visiota millaisen sormuksen haluaisin. Minulla oli vain muutama toive sormuksen suhteen ja Hanna K:n avustuksella saimme suunniteltua sormuksen, joka tuntui heti omalta. Vihkisormuksessa on paljon samaa kuin kihlasormuksessa, mutta silti eroa. Yhteistyö sujui todella hyvin ja olen onnellinen sormuksestani.

– Hanna

Puro | Valkokulta 750, timantit | Vihkisormus
Puro | Hopea 925 | Kalvosinnapit

Kiitos paljon hienoista koruista! Sormus näyttää ja tuntuu tosi hyvälle, ollaan molemmat tosi tyytyväisiä. En olisi kaupasta löytänyt varmasti näin omalle tuntuvaa sormusta.

– K & J

Filigraani | Valkokulta 585 | Vihkisormus
Reitti | Valkokulta 585 | Vihkisormus

Minulle ja miehelleni tilattiin sormukset HannaK:n kautta. Törmäsin Hannan nettisivuihin netissä sattumalta kun etsin kultaseppiä. Vaikka asumme itse Oulussa ja Hanna Kuopiossa, oli yhteistyö koko ajan todella helppoa. Emme edes kertaakaaan puhuneet puhelimessa vaan kaikki kommunikointi käytiin sähköpostin kautta! 🙂 Ensin kerroin Hannalle minkätyyppistä sormusta itselleni ajattelin ja sen pohjalta Hanna piirsi viisi erilaista mallia, jotka kaikki olivat aivan upeita ja oli suorastaan vaikeaa päättää minkä niistä haluaisin! 🙂 Lopulta kuitenkin tein päätöksen ja Hanna valmisti siitä mallista minulle hopeisen sovitussormuksen. Samalla saatiin testattua sormuksen koko. Minun sormukseni suunnittelun aikana päätimme pyytää Hannalta luonnoksia miesten sormuksistakin. Sieltähän löytyikin mieleinen malli miehellenikin ja niinpä saimme molemmat upeat ja uniikit sormukset! Olemme todella tyytyväisiä työn laatuun ja yhteistyöhön, joka siis suijui todella jouhevasti koko prosessin ajan. Myöskään hinta ei pahasti kirpaissut, muutama varteenotettava sormusmalli kaupassa olisi ollut jopa kalliimpi kuin tämä minulle vartavasten suunniteltu malli. Suosittelen lämpimästi Hanna K Design & Jewelleryä! 🙂

– Kati

Triple | Valkokulta 750 | Kihlasormus

Aluksi en tiennyt mistä löytäisin sellaisen sormuksen millaisen halusin. Oikeastaan en edes ihan tiennyt millaisen sormuksen haluaisin. Liikkeistä sitä ei löytynyt, joten päädyin internetissä pyöriessäni tälle sivulle ja kyselin asiaa sähköpostilla. Laitoin mukaan raakileen kuvan sormuksesta, jonka olin itse piirtänyt ja jollaisen mahdollisesti haluaisin sormuksesta tulevan. Siitä jatkoimme yhdessä suunnittelua ja sain hyviä ideoita ja ehdotuksia. Muokkasimme sormusta sen mukaan mikä miellytti silmää ja lopputulos oli kaunein sormus minkä olen nähnyt! Sain sellaisen sormuksen, kun itse halusin ja jollaista ei ole muilla. Saa nähdä mitä sormuksen saaja siitä pitää, kun aika on oikea…

– Tyytyväinen asiakas!

Kielo | Hopea 925 | Vihkisormus

Olen suunnitellut häitäni jo yli neljä vuotta ja siinä samalla sormuksiani. Tiesin että tulisin ottamaan Hannaan yhteyttä kun se päivä koittaisi että pääsisin sormuksiani toteuttaman. Hannan suunnittelemiin koruihin tutustuin jokunen aika sitten kun törmäsin Facebook sivuilla hänen sivuihin ja kun äitini voitti kilpailun jossa Hanna suunnitteli hänelle korusetin, valinta siis sormuksieni suunnittelijaksi ja tekijäksi oli helppoa. Päätöstäni en kadu koska jo ensimmäisessä käydyssä sähköpostiviestissä tuli tunne että Hanna lukee ajatukseni. Tunne oli oikea kun sain nähtäväksi suunnitelmat. Oi sitä tunnetta ku ensikertaa näin paperilla sormukseni, haaveeni jota olin jo monta vuotta ehtinyt haluta. Yhteistyö Hannan kanssa oli moitteetonta ja hänen kanssa kommunikointi oli helppoa. Parasta kaikesta kuitenkin on se hetki kun sain sormukseni ensikertaa hypisteltäväksi, se oli juuri se minun sormus! Tätä sormusta kannan loppuelämäni ylpeänä vasemmassa nimettömässäni. Kultainen kiitos Hannalle!

– Sanna

Serene | Hopea 925, safiiri | Rannekoru

Olen oikein tyytyväinen koruun ja kovin paljon sitä on kehuttu kauniiksi ja tyylikkääksi.

– Helena

Uudistustyö | 585-valkokulta, timantti | Vihkisormukset

Olemme erittäin tyytyväisiä: Säilytit rakkaiden sormustemme ilmeen ja tunnun, ja uudistus on kaunis, elegantti ja toiveidemme mukainen.

– J & J