Yritykseni

Hanna Korhonen

Hanna K Design & Jewellery Oy on Kuopiossa vuonna 2006 perustettu korualan yritys. Tarjoan monia kultasepänpalveluita, muun muassa kulta- ja hopeakorujen korjaus- ja muutostöitä. Palveluihini kuuluvat myös uniikkien korujen suunnittelu ja valmistus tilaustyönä, perinteisillä käsityömenetelmillä toteutettuna.

Valmistan koruja hopeasta, palladiumista, sekä kullasta, jossa vaihtoehtoina ovat keltakulta ja valkokulta. Käytän koruissani myös useita erilaisia jalokiviä, muun muassa safiireja kaikessa värikirjossaan, rubiineja ja timantteja, erikoisuutena myös suomalaisia raakatimantteja.

Pajani sijaitsee omistamassani Korupuoti Sinisessä Sillassa. Sininen Silta toimii kotimaisten korujen ja korttitaiteen vähittäismyyjänä. Puodistani löydät laajan ja persoonallisen valikoiman koruja ja asusteita, sekä postikortteja ja muita onnittelukortteja. Korujen materiaaleina on hopean lisäksi muun muassa keramiikkaa, puuta, tekstiilejä, sekä kierrätysmateriaaleja. Samalla pajalla työskentelee myös taidekaivertaja Kari Puustinen. Hän toteuttaa upeat käsinkaiverrukset muun muassa koruihin, laattoihin, puukkoihin, kuksiin ja lasiesineisiin. Tule keskustelemaan Karin kanssa, kun haluat viimeistellä lahja- tai muistoesineesi!

Hanna K Design & Jewellery Oy on Kuopion Kultaseppien yhdistyksen ja Suomen Kultaseppien liiton jäsen.

Suomen kultaseppienliiton logo

Hanna Korhonen
Korumuotoilija