Vallankumouksellinen korujen jälleenmyyjä

Oletko jo tutustunut kotimaisten korujen äänitorveen, Jules & Beryl -sivustoon? Sivustolla voit lukea ajankohtaisia artikkeleita korujen maailmasta, tutustua useisiin upeisiin tekijöihin korujen takana, sekä käydä ostamassa näitä ihanuuksia omaksesi. Muun muassa kansainvälisesti palkitut timanttiaiheiset 4C-mallistoni korut ovat saatavilla Jules & Beryl-verkkokaupasta. Käy vierailemassa Jules & Berylin luomaan tekijäesittely-sivustooni, josta pääset myös verkkokauppaan.

”Kotimaiset korut ansaitsevat saada äänensä kuulluksi, korujen tekijät työnsä näkyväksi ja korujen ystävät omaa persoonaansa kuvastavia koruja ostettavakseen. Jules & Beryl on tehty koruista, jotka syntyvät Suomessa taitavissa käsissä aidoista materiaaleista ja saavat muotonsa rohkeudesta ja uskalluksesta. Jokaisella korulla on oma tarinansa, joka elää meidän kertomana ja sinun käyttämänä. Jules & Beryl on koruja enemmän – ja enemmän koruja.”
-Johanna Lundán, Jules & Beryl

Jules & Beryl ei ole vain verkkokauppa, vaan se tarjoaa syvempää tutustumista kotimaisten korujen pariin. Opastusta ja tietoa koruista ja niiden käytöstä, sekä tarinoita koruista ja korujen tekijöistä. Käy lukaisemassa vaikkapa artikkeli Cultured Pearl Association of American Pearl Design helmikoru-kilpailuun osallistumisistani, tai ammatillisista taustoistani ja 4C-mallistostani.

Iloisia lukuhetkiä!
Hanna Korhonen
Muotoilija | Kultaseppä

 

Artikkelin kuva: Teemu Töyrylä/Studio Töyrylä