Kulmahuoneisto, isot ikkunat, runsaasti valoa, ja ihmisten keskellä näkyvällä paikalla, niistä on uusi liiketilani tehty! Aamuaurinko paistaa ikkunoista sisään ja heräävän kaupungin vilske tervehtivät aina aamuisin ja käynnistävät päivän ateljeessa.

Keväinen muutto uuteen liiketilaan on tuonut mukanaan muutoksia. Samoissa tiloissa sijainnut korupuoti Sininen Silta jäi historiaan ja laajamittaisempi suomalaisia tekijöitä esittelevä runsas koru- ja korttivalikoima sen myötä. Ateljeen myymälässä on tarjolla edelleen kattavasti erilaisiin tilaisuuksiin ja lahjatarkoituksiin sopivia paikan päällä valmistettuja ready-to-wear koruja, sekä tulevaisuudessa pop up-kaupan tyyppisiä lähialueen koruntekijöiden esittelyitä.

Pitkäaikainen, yli kymmenen vuoden ”kämppäkaveri” Kaiverrus ja Kultatyöt Kari Puustinen muutti hänkin omaan liiketilaansa Vuorikadulle, Kilta-taloon. Kaiverrukset toteutetaan edelleen ateljeessani valmistuviin vihki- ja kihlasormuksiin, sekä muihin koruihin ja esineisiin Karin taidoikkaissa käsissä.

Koko kesän ajan ateljeessa on käynyt kova tohina pajan töiden ja tilan muokkauksen merkeissä! Liiketilani remontti on nyt vihdoin aivan loppusuoralla ja kohta pääsemme viettämään virallisia avajaisia. Ilmoitan tapahtumasta vielä sosiaalisen median kanavissani, mm. Instagramissa ja Facebookissa. Tervetuloa seuraamaan kanavia ja pitäkää niitä silmällä, sillä olette kaikki kutsuttu!

Kun haluat tulla juttelemaan omasta uniikin korun toteutuksestasi, sovitaan tapaaminen tai ota muuten yhteyttä. Kerron mieluusti lisää!

Syysterveisin,
Hanna Korhonen
Muotoilija | Koruseppä